Комфортне життя літнім родичам

Комфортне життя для близьких людей в будинку престарілих

У Києві вже досить тривалий час функціонує приватний будинок для людей похилого віку. З недавніх пір на нього став працювати не найпоширеніший в наш час вид реклами – сарафанне радіо. Задоволені родичі охоче діляться з друзями, колегами та знайомими своїми враженнями про заснування, що не може залишити інших байдужими.

Про появу пансіонату співробітники і власники кажуть вельми охоче. Тут реалізується особлива ідея: якісний догляд за людьми похилого віку, здійснюваний на високому рівні. Здавалося б, подібне вже давно реалізують на практиці багато інших приватні організації: різні будинки престарілих Київ пропонує давно. Але на ділі все не так просто.

Розповіді родичів постояльців

Враженнями люди активно діляться в інтернеті. Найчастіше це, звичайно, родичі, оскільки постояльцям не до того – вони живуть своєю новою цікавою життям в пансіонаті. Обговорення можна зустріти на форумах, в тематичних групах. Також масу інформації можна зібрати, якщо особисто відвідати «Милий дім».

«Свекруха віддали сюди зовсім недавно. Нам важко далося це рішення, – зізнається Тетяна Миколаївна. – Але інших виходів ми не бачили. Їй стало дуже складно себе обслуговувати, а у нас син в армію пішов, дочка вчиться в гімназії, чоловік і я працюємо в денну зміну. Довелося шукати будинок для людей похилого віку в Києві. Вибирали довго, вирішили зупинитися на цьому варіанті, тому що тут найбільше позитивних відгуків, і в цілому нам сподобалася обстановка, люди. Переживали недовго. Вже через тиждень стало ясно, що їй там цікаво і, як не дивно, весело! Їй подобається. Ми задоволені. »

«Я у матері єдина дитина, яка поруч – так вже вийшло. Раніше платив доглядальниця, але кілька разів довелося розчаруватися. Більше не ризикнув. Пробував влаштувати її в будинок для людей похилого віку в Києві, в звичайний. Вже через три дні забрав. Жахливо там, сам розумів це. Як в лікарні. Потім була приватна організація. Мама забрав додому через два тижні, в сльозах – погано їй там. «Милий дім» був останнім рішенням, вже в розпачі я ризикнув … Зараз проблема у мене інша, – сміється Павло. – Як би її забирати частіше на вихідні? Не хоче, їй там краще. Життя, каже, нова почалася. »

Чи можна віддати родича в будинок престарілих?

Читання і аналіз подібних відгуків і просто одкровень дозволяє повірити: не все ще так погано, як прийнято вважати. Поява приватних пансіонатів стало виходом для тих, кому з якихось причин потрібна допомога інших людей в догляді за літнім членом сім’ї.

Адже будинок престарілих вважається жахливим місцем лише тому, що там, дійсно, моторошно. Але приватні установи, по крайній мірі, окремі з них, дозволяють поглянути на ситуацію зовсім під іншим кутом.

Родичам тепер не потрібно переживати. Сучасний пансіонат для людей похилого віку «Милий дім» реалізує різні програми догляду, а найголовніше – дотримується індивідуальний підхід до постояльців. Тому діти і внуки можуть бути спокійні навіть тоді, коли у них зовсім немає часу на рідну людину.

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК





    Дізнатися вартість проживання
    Перевезення хворих
    Замовити дзвінок
    Знижки
    Згорнути