Пансіонат для літніх людей “Милий дім”

Пансіонат для літніх людей "Милий дім"

Пансіонат «Милий дім» отримав рекордну кількість заявок на розміщення літніх родичів. Це нове досягнення, яким пишається персонал і керівництво. Сучасний будинок для людей похилого віку в Києві вже не перший місяць користується популярністю, і багато хто замислюється про те, щоб змінити недоглянуті палати держустанов на затишні кімнати з ідеальним обслуговуванням.

Як з’явився «Милий дім»

Ідея створення такого місця зародилася давно, і виношувалася вона не один день і навіть місяць. Сама думка про необхідність подібної організації витікала з двох серйозних проблем, з якими стикалися багато сімей:

  1. Літня людина, за яким нікому цілодобово наглядати, хоча він уже вимагає особливого догляду або підвищеної уваги.
  2. Моторошний стан державних будинків для людей похилого віку. Неспроста кожен, хто наважувався «здати» туди родича, стикався з нерозумінням оточуючих.

Було потрібно якесь рішення, яке допомогло б тисячам людей вирішити ці проблеми. Якщо хтось візьметься шукати будинок для людей похилого віку в Києві, варіантів йому видадуть чимало. Але чи можна вважати їх прийнятними?

Безкоштовні варіанти – це жахливі місця, де людина миттєво починає відчувати себе непотрібним і забутим. Єдине, в чому там знаходять розраду постояльці – це спілкування з іншими людьми похилого віку, такими ж нещасними. Якщо їм вдається знайти друзів, то виходить і скрасити сумовите існування. В іншому випадку печаль лише посилюється.

Незатишні приміщення, неприємний запах, занадто суворий розпорядок дня, скромне меню, байдужий або просто дуже зайнята персонал і багато іншого – все це ніяк не сприяє душевній рівновазі літніх людей. А тому звичайні будинки престарілих – місця, які навіть не варто розглядати.

Але і реалізація ідей про аналогічну приватної організації у багатьох кульгає. Начебто бажаючи втілити в життя чиюсь мрію, власники намагаються заощадити, не приділяють належної уваги підбору персоналу та відстеження його роботи. Іноді все ще простіше – люди починають це справа «без душі», без завзяття і справжнього бажання допомогти. А коли в проекті гроші важливіше послуги, нічого доброго з цього не виходить.

Подивившись на цю сумну картину, люди, які в підсумку організували приватний будинок престарілих в Києві «Милий дім», вирішили зробити все ідеально. Чи не економити на пенсіонерах, а зробити їх життя веселою, щасливою і такою, щоб вони могли малювати майбутнє в своїх мріях. Чи вийшло? Судячи з численних відгуків, числу задоволених постояльців і родичів, а також кількості заявок на розміщення – так, вийшло.

Переваги «Милого дoму»

Щоб відчути плюси, а не просто почути про них, варто відвідати цей будинок для людей похилого віку. Відвідування дає відповіді на багато питань, а головне – допомагає повірити на 100%, а не частково.

Якщо окреслити переваги коротко, то це:

  1. Затишок і комфорт.
  2. Відмінне харчування.
  3. Хороший режим дня.
  4. Можливість частих відвідувань.
  5. Яскраве життя.
  6. Море уваги.
  7. Індивідуальний підхід.

Сьогодні всі, хто знаходиться в пошуку, можуть зустрітися з керівництвом і обговорити питання, які цікавлять. Краще підготуватися грунтовно, ніж постійно міняти один будинок престарілих на інший.

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК





    Дізнатися вартість проживання
    Перевезення хворих
    Замовити дзвінок
    Знижки
    Згорнути