Вітаміни для літніх людей

Вітаміни для літніх людей

Часто пенсіонери відчувають себе погано, у них виявляється знижений імунітет. На даний стан безпосередньо впливає достатню кількість вітамінів і мінералів в організмі. Обмінні процеси уповільнені, що погано сприяє засвоєнню корисних речовин.

Які вітамінні комплекси важливі для прийняття в віці.

Коли літня людина досягає пенсійного віку, його система часто зношена і дефіцит необхідних речовин виражається в гіповітаміноз. Тому для уповільнення процесу старіння дуже важливо приймати вітаміни для літніх. Кожен вітамін для системи має свою цінність:

  • вітамін А-займається процесом регулювання жирів, від нього залежить стан нігтів, волосся та зору. Ухвалення зелені, шпинату, гарбуза може значно підняти цей показник.
  • вітамін Е-зміцнює м’язову масу, стежить за рівнем витривалості, перепадами настрою і емоційним фоном. Їжте печінку, масло, жовтки.
  • вітамін В-достатню кількість цього вітаміну в організмі допомагає протистояти вірусним інфекціям, підвищуючи його імунітет. Анемія виявляється при нестачі речовини в системі. В1 зміцнює нервову, серцево-судинну і ендокринну систему. В2 займається питаннями травлення, зору і нервами. В6 перешкоджає радікулітние захворювань, шкірних хвороб, очними проблем вірусної етіології.
  • вітамін Д-нестача призводить до сухості кожи, остеопороз, судом і м’язових болів в ногах і руках. Отримати його можна просто приймаючи сонячні ванни, але для літньої людини це не зовсім безпечне проведення часу, тому вітаміни для літніх людей тут припадуть якраз до речі.
  • вітамін С-сприяє нормалізації обміну речовин, підвищує імунітет до вірусних захворювань, відновлює колаген, зміцнює судинні стінки. Великий вміст в петрушці та шипшині.

Мінерали в організмі необхідні дозовані з розумом

Крім надходження вітамінів для старих людей також важливі мінерали. Але варто враховувати, що потреба в них з кожним роком знижується і приймати їх краще за рекомендацією лікаря або використовувати вже готові склади-полівітаміни для літніх людей, які містять точну і необхідне дозування.
Кальцій, йод, залізо, магній і інші мінерали будуть в повній мірі забезпечені в системі при прийомі вітамінів для пенсіонерів.
А самим грамотним варіантом буде спостереження людей провідних в цих питаннях. Будинок пристарілих “Милий дім” забезпечить не тільки повноцінним харчуванням, відпочинком і лікуванням, а й приємним спілкуванням і проведенням часу.

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК





    Дізнатися вартість проживання
    Перевезення хворих
    Замовити дзвінок
    Знижки
    Згорнути